Piscine si Saune personalizate.

orice forme, orice dimensiuni

Piscine interioare – oceanul de lângă dormitor

29.01.2014

Este dificil să ne imaginăm ceva mai plăcut decât luxul de a ne scufunda într-o piscină perfect încălzită, dis de dimineață, privind din tot acest confort dansul fulgilor de zăpadă de afară. E un adevărat vis, nu-i așa? Ei bine, o piscină interioară vă poate oferi astfel de momente, dacă este concepută și construită corespunzător.

Avantajele Piscinelor Interioare

Feriți de capriciile vântului, ploii și temperaturii exterioare, vă puteți bucura de piscina dumneavoastră interioară întreg anul, în deplin confort și siguranță. Mai mult, piscina însăși poate fi proiectată cu anumite aspecte estetice în minte, pe care situarea în exterior le-ar elimina din paleta dumneavoastră de opțiuni, din pricina pericolului pe care îl reprezintă ciclul de îngheț/dezgheț în cazul piscinelor în aer liber. Cu alte cuvinte, mozaicul complex și colorat la care visați ar putea fi accesibil numai în cazul unei piscine interioare.

De asemenea, o piscină interioară nu va trebui apărată de căderea frunzelor vegetației care o înconjoară, sau de stricăciunile pe care le pot provoca păsările, insectele și animalele din grădina dumneavoastră. Din aceste puncte de vedere, o piscină interioară poate fi cu adevărat o fortăreață a confortului, un refugiu acvatic paradisiac.

Dezavantajele Piscinelor Interioare

Să revenim totuși, pentru o clipă, la scenariul din paragraful nostru introductiv. Pentru a transforma acest vis în realitate, este nevoie de un concert perfect realizat de factori care trebuie controlați întocmai. În primul rând, este foarte probabil ca încăperea care va găzdui piscina să trebuiască proiectată ca atare de la bun început, întrucât convertirea unei încăperi în acest scop este foarte dificilă din punct de vedere arhitectonic. Solul pe care piscina interioară se va construi trebuie să fie solid și bine drenat, pereții care îngrădesc încăperea ei trebuie izolați cu materiale speciale pentru a preveni infiltrațiile, iar iluminarea trebuie proiectată în așa fel încât schimbarea lămpilor să fie lesne de realizat, eliminând totodată riscul electrocutării.

Mai mult, piscina are nevoie de o cameră suplimentară care să găzduiască toate sistemele care asigură curățenia, prospețimea și temperatura apei, cât și inima sistemului de ventilație și de dezumidificare care va împiedica formarea de condens pe ferestre și pe pereți și va menține umiditatea aerului în limite plăcute. Doar așa veți putea vedea acei fulgi minunați, sau soarele la răsărit.

Un ocean de posibilități

Ca orice vis frumos, construcția unei piscine pentru interior nu este neapărat ușor de înțeles și de realizat. Există o mulțime de factori implicați, iar analiza lor poate fi îndelungată și poate tulbura visul. De aceea vă sugerăm să ne lăsați pe noi să studiem problema – experții noștri pot evalua cu rapiditate și eficiență un spațiu, vă pot prezenta toate opțiunile care vă stau la dispoziție, vă pot recomanda calea de urmat în funcție de preferințele dumneavoastră și vă pot transforma visul în realitate repede, eficient și ireproșabil.

Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru orice întrebări ați avea. Vă garantăm că vom avea răspunsul potrivit.

Citeste si:

  1. Piscine Mici : o problemă de perspectivă
  2. Pregatirea piscinei pentru iarna
  3. Cand sa construiesti o piscina
  4. Ce piscina imi construiesc? Ingropata sau supraterana