Piscine si Saune personalizate.

orice forme, orice dimensiuni

Despre noi

Compania noastra, Hobbit Concept RO, si-a inceput istoria in anul 1996. La vremea aceea, incercam sa gasim “cheia succesului ” intr-o piata in care produsele pe care le promovam, sauneleerau produse “nemaiauzite” la acea vreme.

Munca noastra presupunea ca mai intai sa explicam ce inseamna acestea si de abia apoi sa incercam sa le vindem celor care intelegeau beneficiile si avantajele.

De atunci si pana acum, in 18 ani , am educat piata si am fost educati de catre ea, am strans experienta miilor de proiecte in care ne-am implicat, am si gresit dar am corectat, am selectat si am fost selectati, am trecut examenul timpului si am devenit ceea ce suntem acum: o firma printre cele mai importante din domeniul in care activam.

Nu stim cum vom ajunge noi, pentru ca povestea noastra continua, dar ne putem mandri ca:

  • suntem printre primele firme care au inceput sa produca saune in Romania –  in anul 1997 –  si suntem si in prezent unul dintre cei mai importanti furnizori de saune din Romania.
  • suntem in topul firmelor care construiesc piscine, suntem membrii fondatori ai APPW (Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness) si avem foarte multe proiecte cu care ne mandrim.

Am fost supusi schimbarilor de-a lungul timpului, insa ceva a ramas constant: HOBBIT Concept RO si dorinta noastra de a deveni “tot mai mari” in ceea ce facem.