Piscine si Saune personalizate.

orice forme, orice dimensiuni

Saune uscate

Hala pentru constructie saune uscate

PRODUCEM SAUNE DE PESTE 18 ANI

Construim saune inca din anul 1996 si avem peste 600 de saune fabricate si instalate la tot atatia clienti multumiti.
Am strans experienta celor peste 18 ani de munca in domeniul prelucrarii lemnului la cele mai inalte standarde de calitate si suntem gata sa punem experienta acumulata in folosul multor clienti si de acum inainte.Saune Uscate Finlandeze Traditionale

Cuvantul sauna este probabil sigurul cuvant finlandez care s-a raspandit in intreaga  lume. Tot ceea ce se leaga de sauna si procedura de imbaiere in sauna, este foarte strans legat de cultura finlandeza. Finlandezii au nevoie mereu de aceasta oaza de liniste si purificare care este sauna : in zilele saptamanii, de sarbatori, la sfarsit de saptamana, singur sau cu prietenii, la fericire sau tristete.

Purificarea organismului si a sufletului necesita nu numai o sauna care sa functioneze perfect dar si un spatiu si un ambient adecvat ritualului.

HOBBIT CONCEPT RO construieste saune uscate de calitate cu un spirit cat mai apropiat de saunele traditionale, dorite, cunoscute si apreciate  de finlandezi. Este imbucurator ca in ultimi 300 de ani practicarea saunei s-a raspandit in Europa si in toate colturile lumii si ca peste o suta de milioane de oameni de pe glob practica astazi frecvent sedinta de imbaiere in sauna, iar numarul amatorilor de sauna este zilnic in continua crestere.


Ce este de fapt sauna uscata?

Sauna finlandeza este o incapere construita din lemn, in interiorul careia se afla aer  fierbinte (70-90° C) si uscat . Umiditatea relativa a aerului din sauna este foarte mica: 10-20% – din acest motiv se si numeste sauna uscata (dry sauna).

In momentul cand sauna este pregatita si aerul uscat a urcat la o temperatura de aproximativ 80° C, se poate începe practicarea saunei potrivit traditiei finlandeze.

Bancile asezate în 2 sau 3 trepte fac posibilă transpirarea în diferite zone termice, de la 60 °C pana la 100 °C. In timpul sedintei de imbaiere sauna periodic se introduce cate o  stropire/udare a pietrelor pentru crearea de „löyly”, un abur pufos care va creste si mai mult temperatura din camera saunei , prin cresterea temporara a continutului de vapori  din aer, livrand catre ocupantii saunei un nou val de caldura. Faza indispensabila si punctul culminant al sedintei de sauna este racorirea corpului în apă rece sau în zăpadă.

Sauna este izvorul tineretii –  Sauna este o provocare atat pentru trup cat si pentru suflet. Imbaierea in aer cald urmata de o racorire a organismului purifică, fortifică şi înviorează simţurile.


Saune Uscate Hobbit Concept

Efectele benefice ale saunei uscate:

  • Detoxifiere şi purificare pentru organism;
  • Odihnă şi regenerare;
  • Creaza echilibru între trup şi suflet;
  • Rezistenţă şi un fizic de excepţie;
  • Echilibreaza  gestionarea  termică a trupului;
  • Accelereaza fortele de autovindecare ale organismului;
  • Efect de întinerire  naturala pentru ten şi ţinută;
  • Intaritor al sistemului imunitar;
  • Reîncărcare cu energie şi inducerea sentimentului de bucurie prin buna gestionare a hormonilor

Cu o existenta constanta pe piata de mai bine de 18 ani, HOBBIT CONCEPT RO si-a perfectionat in permanenta produsele si serviciile, oferind potentialilor sai clienti, solutii complete: SAUNE MODULARE STANDARD sau SAUNE PERSONALIZATE.

Pentru mai multe informatii

puteti sa ne contactati la numarul de telefon

0722357003


Saune personalizate

Pentru cazurile in care exista o incapere destinata numai saunei, acest spatiu va fi izolat in totalitate cu vata minerala si folie de aluminiu (barie[...] DETALII ›Saune personalizate

Saune modulare standard

Saunele modulare standard sunt construite din panouri din lemn care se imbina intre ele, formand cabina saunei . Este o constructie independenta, care[...] DETALII ›Saune modulare standard