Piscine si Saune personalizate.

orice forme, orice dimensiuni

Cand sa construiesti o piscina

5.11.2013

Așadar v-ați hotărât să vă construiți o piscină! Felicitări pentru alegerea dumneavoastră, este una din cele mai bune investiții pentru relaxare și divertisment. Dar când ar trebui să începeți construcția, pentru a vă putea bucura de piscină cât mai repede și cât mai mult timp în an?

În primul rând, trebuie să vă decideți ce tip de piscină doriți – subterană sau supraterană. Există o mulțime de varietăți de psicine subterane – beton, oțel, vinil etc. – însă toate au în comun faptul că necesită excavarea unei gropi de dimensiunea și forma piscinei care urmează să fie construită. În acest sens, e nevoie de permis de construcție, iar timpul necesar instalării și amenajării ajunge până la două spătămâni de muncă neîntreruptă, care în general se distribuie pe parcursul unui întreg anotimp. Aceste piscine sunt fiabile, frumoase și versatile, permițând proiecte cu adevărat creative și de mare impact estetic, dar timpul necesar construcției lor este considerabil, așa că vă recomandăm demararea construcțiilor în timpul primăverii, după dezgheț. Astfel, pământul va fi mai afânat, fără a fi îmbibat cu apă, iar lucrările for fi finalizate odată cu începutul sezonului estival.

În cazul piscinelor supraterane, lucrurile se simplifică substanțial, ele necesitând nu mai mult de 3-4 zile pentru finalizare și permițând dimensiuni considerabile (până la 8,5/4,5 m). E nevoie doar de turnarea unei plăci de beton pe suprafața în care urmează instalarea piscinei, ceea ce elimină de asemenea necesitatea unui permis de construcție. Piscina dumneavoastră poate fi așadar construită oricând în an. Totuși, țineți seama de faptul că în cazul piscinelor, fie ele și supraterane, vechea zicală despre gospodarul care își construiește sanie vara și car iarna nu prea se aplică.

Pentru mai multe informații despre varietăți de piscine și procesul de instalare pentru fiecare din ele, puteți să ne contactați folosind formularul alăturat.