Piscine si Saune personalizate.

orice forme, orice dimensiuni

Cum imi finisez piscina? Liner vs. Mozaic

9.09.2013

Ai decis sa iti construiesti o piscina, ai ales tipul piscinei, ai ales forma si urmeaza sa te gandesti la finisaje. Ce materiale alegi? Mozaic, membrana din PVC (liner), gresie speciala, marmura?

In continuate vom discuta despre doua dintre cele mai cunoscute materiale folosite pentru finisarea piscinei: Linerul si Mozaicul.

Mozaic

Mozaicul este unul dintre cele mai des folosite materiale pentru finisarea piscinei. Acest lucru se datoreaza gamei foarte variate de modele si culori.

Mozaicul este un material spectaculos care:

  • urmareste fidel orice schimbare de plan si de forma a piscinei.
  • necesita o intretinere atenta – curatarea periodica a depunerilor de calcar
  • nu este afectat de agentii chimici folositi la intretinerea apei sau pentru pregatirea de iarna.
  • este rezistent la socuri termince
  • culoarea nu se degradeaza in timp
  • Durata de instalare este de maxim o saptamana iar preturile incep de la 9 euro/m2 (fara TVA) si pot ajunge si la 70 de euro/m2 (fara TVA).
  • Durata de viata este de pana la 50 de ani.

Liner (membrana din PVC)

Acest material asigura o buna hidroizolatie interioara a oricarui tip de piscine dar are si un rol estetic. Linerul este disponibil intr-o gama diversa de culori si imprimeuri, astfel puteti sa va personalizati piscina intr-un mod original. Linerul trebuie montat de un profesionist pentru a avea siguranta unui aspect placut. Preturile ajung pana la un maxim de 20 de euro/m2 (fara TVA), durata de instalare a linerului este de 3 aproximativ 3 zile iar durata de viata intre 15-20 ani.

Daca doriti sa aflati mai multe despre finisarea piscinei precum si despre finisajele folosite va rugam sa ne contactati folosind formularul din dreapta.