Piscine si Saune personalizate.

orice forme, orice dimensiuni

Piscina – marcă a excelentei hoteliere

30.01.2014

Piscine hoteliere


Nu mai poate fi negat faptul că turismul se dezvoltă încet dar sigur pe teritoriul României. Odată cu titlul de Capitală Culturală Europeană acordat orașului Sibiu în anul 2007, cu participarea orașelor Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova la concurs pentru a fi numite Capitală Culturală Europeană în anul 2021, și nu în ultimul rând, cu numirea orașului București ca al doilea cel mai „cool” oraș european de către revista franceză Slate.fr, ne aflăm fără îndoială în miezul unei perioade de mari oportunități pentru hotelurile și pensiunile din România.

Este bine așadar să studiem ce anume își doresc turiștii de la spațiul în care își plănuiesc șederile. Ce poate oferi un hotel sau o pensiune în așa fel încât să iasă cu adevărat în evidență? Răspunsul nostru este simplu – o piscină!

Hotelurile fără piscină pot pierde până la 35000 de clienți pe an din acest motiv

În ceea ce privește hotelurile, statisticile căutărilor pe Google după cuvintele cheie „hotel” + „piscină” sunt deosebit de grăitoare – indiferent de localitate, fie că este vorba de hoteluri aflate pe litoral sau la munte, numărul mediu lunar de căutări pentru hoteluri dotate cu piscine ajunge la impresionanta cifră de 2900. Cu alte cuvinte, în termenii cei mai generali, hotelurile fără piscină pot pierde până la 35000 de clienți pe an din acest motiv.

Aproximativ 52000 de potențiali clienți ai unor pensiuni din România ar prefera ca șederea lor să includă accesul la o piscină

Lucrurile sunt cu atât mai spectaculoase în ceea ce privește pensiunile! Folosind aceeași formulă pentru cuvintele cheie analizate – „pensiune” + „piscină” – numărul mediu de căutări lunare, făcând abstracție de localitate, ajunge la 4300. Anual, aproximativ 52000 de potențiali clienți ai unor pensiuni din România ar prefera ca șederea lor să includă accesul la o piscină.

Solutii personalizate pentru Hoteluri si Pensiuni

Noi avem un portofoliu de 250 de piscine instalate – atât interioare cât și exterioare, de o multitudine de forme și dimensiuni, construite din toate cele trei materiale pentru piscine (beton, vinil și oțel) – și o experiență de șaptesprezece ani în proiectarea și adecvarea piscinelor pentru cerințele clienților noștri. În ultimele decenii, piața românească pentru piscine a crescut considerabil, în special în rândul clienților particulari. Studiile recente arată însă fără echivoc faptul că piscinele pot fi una din cele mai inteligente investiții pentru industria hotelieră și pentru pensiuni, în contextul extinderii substanțiale a turismului în România.

 

Vă invităm să apelați la programul nostru de consultanță gratuită și să vizitați site-ul nostru pentru mai multe informații.