Piscine si Saune personalizate.

orice forme, orice dimensiuni

Ce echipamente utilizam pentru iluminarea piscinelor?

21.05.2014

Echipamente pentru iluminarea piscinelor

In procesul de construire si amenajare a unei piscine, fie aceasta de interior sau intr-un spatiu deschis, intervine momentul cand trebuie sa luam o decizie asupra modului in care vom ilumina acest spatiu. Iluminarea corecta a piscinelor este absolut vitala pentru a plusa la capitolul siguranta, nu doar pentru a crea o atmosfera mai intima.

In prezent, piata de specialitate a echipamentelor destinate piscinelor ofera mai multe solutii, care reusesc sa satisfaca toate cererile si tipurile de bazine, cele mai cautate fiind echipamentele ce ofera durabilitate maxima si un consum cat mai mic de energie. Printre cele mai raspandite metode si echipamente pentru iluminarea piscinelor se numara: iluminatul cu lumina incandescenta, iluminatul prin intermediul tehnologiei LED, prin fibra optica si spoturile luminoase multicolore.

Spoturi luminoase

Cea mai ieftina metoda de a ilumina piscinele este optiunea spoturilor luminoase. Acestea va pot oferi o lumina calda, insa poate crea inconveniente deoarece necesita schimbarea becurilor la intervale de timp relativ mici.

Tehnologia LED

Iluminatul cu LED este o optiune populara, ce va va ajuta sa economisiti energie, avand o garantie a durabilitatii de 50.000 de ore. De asemenea, aveti posibilitatea de a alege iluminatul in cateva culori, cat si unele efecte speciale.

Daca decideti sa va iluminati piscina cu ajutorul acestei metode, puteti opta intre multiple echipamente pentru iluminarea piscinelor, precum: micro-proiectorul cu LED, mini-proiectorul sau alte proiectoare cum ar fi LumiPlus sau Jelly. Fiecare dintre aceste echipamente pentru iluminarea piscinelor au caracteristici distincte, spre exemplu: mini-proiectorul cu LED LumiPlus 2.0 are o intensitate a luminii mai mare si este disponibil in trei variante de culori.

Proiectorul de model PAR56 1.11 RGB – DMX – GLOBAL este special datorita faptului ca are o putere de iluminare a piscinei de trei ori mai mare decat majoritatea instalatiilor cu acest scop. Toate aceste echipamente pentru iluminarea piscinelor cu apa si imprejurimile acestora pot fi procurate impreuna cu accesorii, precum telecomanda, pentru a putea manevra cu usurinta intensitatea, culorile, cat si efectele luminoase.

Iluminat cu fibra optica

Desi este cea mai costisitoare metoda de iluminare a piscinelor si imprejurimilor acesteia, fibra optica are si puncte forte, care o transforma intr-o alegere atractiva, precum durabilitate si posibilitatea de a aranja lampile dupa propriul gust.

In cazul in care aveti nevoie de sfaturi sau sugestii legate de echipamente pentru iluminarea piscinelor dintr-un spatiu public sau privat, asteptam sa ne contactati prin formularul din dreapta!