Piscine si Saune personalizate.

orice forme, orice dimensiuni

Hobbit Concept RO a luat aurul la premiile APPW 2014!

24.03.2014

Premiu aur piscine rezidentiale exterioare appw 2014

 

Premiul

In cadrul festivitatii de decernare a premiilor concursului de piscine si spa-uri organizat de APPW (Asociatia Patronala de Piscine si Wellness), ce a avut loc joi, 20 martie 2014, compania noastra, Hobbit Concept RO a luat aurul in competitia de piscine rezidentiale exterioare.

Piscina rezidentiala exterioara cu care am castigat este un proiect cu care ne mandrim si care ne este extrem de drag, si anume:
piscina rezidentiala exterioara castigatoare a aurului in cadrul premiilor appw 2014

Concursul

Concursul a fost prima manifestare de acest gen din Romania si s-a desfasurat in perioada 1 decembrie 2013 – 30 ianuarie 2014. Fiecare companie membra APPW a putut inscrie realizarile cu care se mandreste in 4 categorii distincte: piscine rezidentiale exterioare, piscine rezidentiale interioare, piscine publice si spa-uri.
APPW premiaza cele mai reprezentative lucrari, o recunoastere a profesionalismului castigatorilor. Acest concurs plaseaza Romania si pe specialistii acestui domeniu in randul promotorilor europeni de eleganta si bun gust.” a declarat Serban Moroianu – Presedintele APPW.

Juriul

Juriul a fost format din cinci membri, reprezentanti ai revistelor de specialitate si arhitecti implicati in lucrari de peisagistica si design.

Cateva dintre criteriile care au stat la baza jurizarii au fost legate de incadrarea piscinei in peisaj ca forma si estetic, amenajarile peisagistice exterioare, calitatea finisajului, detalii de executie si siguranta in exploatare.

Lucrarile castigatoare

Lucrarile castigatoare vor avea dreptul sa participe din partea APPW, la concursul European de piscine rezidentiale si spa-uri EUSA, a carui festivitate de premiere se va desfasura la Lyon, Franta in luna noiembrie 2014.

Mai multe detalii pe site-ul APPW.

castigatorii appw 2014